TERUG
Vorming+ Toerusting
Takeoff, avond discipelschap school
Kerken in Amersfoort

Takeoff, discipelschap avond school
Op 16 januari 2010 start de interkerkelijke beweging Jeugd met een Opdracht met de tweede discipelschap avondschool in provincie Utrecht. De training met de naam Takeoff duurt een half jaar en wordt gegeven op de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. De Takeoff is voor mensen die meer willen leren over het karakter en de wegen van God en voor christenen die hun plaats willen innemen in deze wereld.


Waarom een Takeoff?
Het hart van discipelschap is, leren hoe we 24 uur per dag, 7 dagen per week een discipel/volgeling van Jezus kunnen zijn en hoe je je plaats in kan nemen in deze wereld.
Er worden verschillende onderwerpen behandeld zoals: God de Vader, de Zoon, de Heilige Geest, Gods stem verstaan, Relaties, Gods hart voor de wereld en discipelschap als levensstijl.

Het programma bestaat uit verschillende elementen: aanbidding, kleine groepen, voorbede, les en bijbelstudie (inductieve benadering). Midden in de cursus is er een actiedag op een zaterdag. De nadruk ligt op verwerking en praktische toepassing van de lessen. Dit vindt onder andere plaats door middel van thuisopdrachten en mentorgesprekken, ieder zal tijdens de cursus een eigen mentor krijgen.

Cursus in Amersfoort
Van 16 januari tot en met 26 juni 2010 wordt er om de 2 weken op vrijdagavond (7x) of op een zaterdag (4x) les gegeven. De vrijdagavonden beginnen om 19.00 uur met een warme maaltijd en duren tot ca. 22.00 uur. De zaterdagen beginnen om 09.30 uur en duren tot 17.00 uur. Op de zaterdagen wordt een lunch geserveerd.
De cursus kost € 280,00. Dit is inclusief maaltijden en studiematerialen, waaronder een cursusmap en 3 leesboeken. Bijkomende kosten: € 15,00 registratiekosten voor singles of
€ 25,00 registratiekosten voor echtparen.

Doven
De school is ook toegankelijk voor doven! Gedurende het gehele programma is er een tolk gebarentaal aanwezig.

Voor meer informatie en aanmelding
Aanmelden kan door het opvragen, invullen en opsturen van aanmeldingsformulieren.
Het opvragen van aanmeldingsformulieren kan bij de schoolleider Takeoff Utrecht:
Marianne Goedvolk
Email: takeoffut@ywam.nl
Telefoon: 033-4551959
Website: www.readyfortakeoff.nl

 

 


bron:  uitgave: 09 nov 2009
bericht nr. 9704 :  geplaatst op 09-11-2009 en 938 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken