TERUG
Gebed(sdiensten)
Oproep: Uw dank voor Amersfoort 750 jaar mailen
Kerken in Amersfoort
Op 14 mei jl. is vanuit Stadsgebed Amersfoort het Gebedsconcert Amersfoort 750 gehouden om te danken en te bidden voor onze stad. Naar aanleiding van deze avond heeft de Stuurgroep Stadsgebed het initiatief genomen burgemeester, wethouders en gemeenteraad via een brief te bedanken voor hun werk voor Amersfoort, hen te feliciteren met 750 jaar Amersfoort en hen te laten weten dat we als christenen en kerken voor hen bidden en zo betrokken zijn bij hetgeen er in onze stad gebeurt.

Om deze brief een wat persoonlijker karakter te geven, zou het mooi zijn als velen persoonlijk hun naam onder de brief zetten.

Kerkplein Amersfoort sluit zich graag aan bij dit initiatief en wij hebben een emailadres geopend: amersfoort750@kerkpleinamersfoort.nl waarop u kunt reageren, alleen uw naam en eventueel de naam van uw kerk is al voldoende.
Wij zullen er dan voor zorgen dat deze reacties ook bij het gemeentebestuur worden aangeboden. Deze methode is gekozen om uw privacy op internet te waarborgen. Wij zullen de namen van de ondertekenaars dus niet publiceren op de website.

 

Dus

klik op bovenstaand emailadres

Vul slechts uw naam in (zo mogelijk namens met welke kerk )

Vul onderwerp in met bv bedankt

Klik op Verzenden

Alle binnengekomen emails zullen via Stadsgebed Amersfoort naar het Gemeentebestuur gestuurd worden

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking

Geef het ook door aan anderen, zodat ook zij reageren met een email

 bericht nr. 9162 :  geplaatst op 29-05-2009 en 3056 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken