TERUG
Evenementen
Dauwtrappen vanuit Hooglanderveen/Vathorst
rkamersfoort

Dauwtrappen vanuit Hooglanderveen/Vathorst
Jongeren en gezinnen uit Hooglanderveen en Vathorst kunnen zich op Hemelvaartsdag 21 mei aansluiten bij het dauwtrapinitiatief van jongerengroep Unity.

Voor de elfde keer gaan jongeren van de katholieke parochies in alle vroegte lekker lopen, met onderweg een boel leuke en moeilijke opdrachten en vragen om te beantwoorden. In het Darwinjaar, waarin de grondlegger van de evolutietheorie centraal staat, sluit het thema van het Amersfoortse dauwtrappen daarop aan: En toen was er licht uit het scheppingsverhaal.

 

Deelnemers zijn om 03.45 uur welkom bij de St. Josephkerk aan de Van Tuyllstraat in Hooglanderveen om dan samen naar het centrale startpunt te fietsen.

 

Na de wandeling in het ochtendgloren is er een gezellige picknick als ontbijt en trekken de deelnemers naar de St. Ansfriduskerk in Amersfoort voor een Hemelvaartsviering door en voor jongeren, met muzikale ondersteuning van een Popkoor.

 

Ook andere belangstellenden zijn om 11.00 uur van harte welkom bij deze feestelijke viering in de kerk aan de Jacob Catslaan in Amersfoort.

 

Voor informatie: Henk Krommendijk

(033-2580586 / henkiekrommendijk@online.nl ).


bron: Vathorst Nu uitgave: 14 mei 2009
bericht nr. 9108 :  geplaatst op 16-05-2009 en 1807 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken