TERUG
Radio en TV
Family7 wil ook 150.000 'leden'

Family7 wil ook 150.000 'leden'
AMERSFOORT - De landelijke christelijke televisiezender Family7 wil ook naar 150.000 'leden'. Met een actie die op 1 april van start gaat wil Family7 de komende tijd het belang van een sterke omroep benadrukken.


 

"Nu er zoveel zenders dingen naar de gunst van de kijkers in het publieke bestel, kunnen wij niet achterblijven" aldus Dolf van de Vegte directeur van Family7.

 

 

"Willen wij tussen al die Nederlandse zenders opvallen dan wordt het tijd dat christelijk Nederland duidelijk kiest wie men wil steunen. Als de Telegraaf en Geen Stijl 50.000 mensen op de been kunnen brengen dan zouden de christenen in Nederland gemakkelijk tot het drievoudige moeten kunnen komen."

 

 

Als landelijke commerciële zender brengt Family7 een christelijk geluid. "Je zou ons de eerste publieke zender binnen het commerciële bestel kunnen noemen. In ieder geval brengen wij programma's die binnen het scala van Nederlandse commerciële zenders een ander geluid laten horen. Wij brengen daar dus als enige inhoudelijke pluriformiteit!"

 

 

De zender roept kijkers niet op om lid maar sponsor te worden. "In tegenstelling tot het lidmaatschap van publieke omroepen vragen wij drie euro per maand. Daarvoor krijgt men gelijk een abonnement op onze 24/7 Family7 internettelevisie en de mogelijkheid van uitzending gemist.

Het is echter vooral bedoeld om ons groeiproces te bevorderen. We willen graag meer eigen producties brengen en die kosten nou eenmaal veel geld. Vooral de productie van gezonde kinderprogramma's zullen in een grote behoefte voorzien."

 

 

De actie die op 1 april begint zal voorlopig worden afgesloten met een 24 uur durende live-uitzending. "Deze zal ergens in het land worden gehouden en mensen kunnen dan naar ons toekomen, bellen, mailen en sms'en.

Wij roepen organisaties, kerken en bedrijven op ons massaal te helpen met het werven van sponsors zodat het Family7 geluid steeds helderder kan gaan klinken." Het programma voor 26 juni wordt zo snel mogelijk definitief bekend gemaakt.

 

 zie ook

 

http://www.family7.nl/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 bericht nr. 8923 :  geplaatst op 31-03-2009 en 1348 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken