TERUG
Toneel, zang, dans
Kaartverkoop jeugdmusical
Amersfoort Noord (PKN)

Kaartverkoop jeugdmusical
Een groep jongeren uit Amersfoort-Noord/Hoogland, waaronder ook diverse jeugdige talenten uit Het Brandpunt, oefent elke woensdagavond keihard om Našman en zijn tijdgenoten tot leven te brengen.

Deze hoogmoedige, arrogante veldheer ging door de knieën in het water van de Jordaan. Herboren kwam hij boven, zijn melaatsheid en eenzaamheid achter zich latend. Hij leert ons een lesje hoe vrede begint bij jezelf. Oftewel hoe de havik een duif werd, zoals blijkt uit de titel van de jeugdmusical die volgende maand wordt opgevoerd.

 

Op zondag 22 maart brengt de musicalgroep alvast een aantal nummers ten gehore in de viering van 10.00 uur. Na afloop van deze viering kunt u kaarten kopen voor € 7,50 per stuk.

Let op: ook aanstaande zondag, 15 maart, kunt u bij Kees van Dijke al kaarten kopen na de viering van 10.00 uur. U kunt ze ook telefonisch reserveren bij Jaap Zwaan, tel. 033-7850710 of e-mail musicalnaaman@gmail.com.

De voorstellingen zijn op zaterdag 18 april om 16.00 uur en 20.00 uur en op zondag 19 april 14.00 uur in De Kamers (Wezeperberg 6, Vathorst).

De musical is geschreven door Gerard van Midden en de muziek is gecomponeerd door Gerard van Amstel. Komt dat zien!bericht nr. 8830 :  geplaatst op 13-03-2009 en 1088 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken