TERUG
Kringwerk
Kringwerkkatern 2008-2009
Amersfoort Noord (PKN)

Kringwerkkatern 2008-2009
In dit katern vindt u het aanbod aan bovenwijkse kringen in het seizoen 2008/2009, voor mensen uit alle wijken.
Als eerste staan de kringen en activiteiten rond het jaarthema ‘Levenskunst’ (met code T) vermeld. Daarna volgt het algemene aanbod (code A).
Voor kinderen is er een aantal bovenwijkse activiteiten (code K).
Bij elke activiteit staan de data, dag van de week, plaats, tijd en de begeleider.
Voor een aantal kringen wordt een bescheiden bijdrage in de kosten gevraagd.

Het wijkgebonden kringwerk en (catechese)activiteiten worden in dit nummer op de eigen pagina’s van elke wijk gepubliceerd.Per kerkplek wordt genummerd aan de hand van de codes:

B Brandpunt
I Inham
J Joseph
M Martinus
H Herberg
O Ontmoeting
V Veenkerk
De informatie over het kringwerk van het winterseizoen 2008- 2009 is ook op onze website te vinden: www.lopendvuur.net. Deze informatie zal het hele seizoen door actueel gehouden worden. U kunt zich opgeven voor een of meer kringen, bij voorkeur via de website van Lopend Vuur www.lopendvuur.net   op de pagina’s vanVorming &Toerusting;

 

in dat geval krijgt u gelijk een bevestiging.U kunt zich ook aanmelden via de opgavenstrook die u verderop in het blad vindt. Inleveren van de opgavenstrook kan bij hetsecretariaat van de Sint Martinusparochie, Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland, telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 12.00uur op nummer 4801223. U kunt zich daar ook opgeven per e-mail: secretariaat@stmartinus-parochie.nl.

Vergeet niet het nummeren de code van de kring te vermelden.Meld u zo snel mogelijk aan. Het voordeel hiervan is dat u de activiteit vast in uw agenda kunt noteren en dat wij een overzichthebben van het aantal deelnemers. Wij kunnen u dan tijdig informerenover het al dan niet doorgaan of splitsen van een kringactiviteit.
Bovenwijks Kringwerk2008-2009

 

 

 

 

http://www.kerkpleinamersfoort.nl/downloads/Kringwerkkatern2008-2009.pdfbericht nr. 7989 :  geplaatst op 12-09-2008 en 1862 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken