TERUG
Vredeswerk
Vredesweek in Amersfoortse kerken
Kerken in Amersfoort

Vredesweek in Amersfoortse kerken
BINNENSTAD - De Vredesweek 2008 is van 20 - 28 september. Het thema is 'Kiezen voor vrede'. Hoe kan je kiezen voor vrede?
Op zoek naar vrede gaan de organisatoren naar mensen toe en komen ze met mensen samen.
Dat doen ze ook in Amersfoort in verbondenheid met velen die in Nederland tijdens deze week met dit thema bezig zijn.Dinsdagavond 23 september van 19.00 - 22.00 uur in de Franciscus Xaveriuskerk, 't Zand 31
In de vredesweek bieden de binnenstadkerken in Amersfoort een wandeling aan langs ontmoetingspunten. De route begint in de Franciscus Xaveriuskerk en eindigt in de Oud-Katholieke parochie Joris op 't Zand. Onderweg bezoeken we een centrum inburgering, de joodse begraafplaats en een daklozenproject.


Vrede begint waar wij luisteren naar elkaars verhalen.
Om te weten hoeveel wandelaars willen deelnemen wordt opgave op prijs gesteld.
Telefoon: 033 4721705, e-mail: gv@okkn.nlWoensdagavond 24 september 19.30 uur in de Oud-Katholieke parochie Joris op 't Zand


De binnenstadkerken willen met een viering in de Oud-Katholieke parochie Joris op 't Zand stilstaan bij het thema van de Vredesweek 'Kiezen voor vrede'. We staan stil bij samen delen in tevredenheid.

We sturen vredesduiven de wereld in opdat alle ogen vrede zien, iedere mond vrede spreekt, ieder hoofd vrede denkt, opdat alle voeten kiezen om het pad van de vrede te volgen.

 

 
bericht nr. 7981 :  geplaatst op 11-09-2008 en 4173 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken