TERUG
Evenementen
Speciale krant over evenementen, cultuur en toerisme
Gemeente Amersfoort

Speciale krant over evenementen, cultuur en toerisme


 

Amersfoort borrelt en bruist weer in 2008.

Er is heel veel te doen en te belevenin de openlucht. De gemeente wil graag dat zo veel mogelijk Amersfoorters hiervan gaan genieten. Daarom is een speciale krant uitgegeven. Een krant volinformatie over evenementen, cultuur en toerisme.

De binnenstad met haar historische decors vormt een prachtig podium voor festivals en evenementen. Ook in de wijken ontstaan podia. Wethouder Arriën Kruyt van cultuur is trots op het aanbod dat zich op deze podia heeft ontwikkeld:
Ieder jaar worden inwoners en bezoekersvan de stad weer verrast door spontane initiatieven voor culturele activiteiten in de
Als gemeente leveren we vaak een financiële bijdrage, maar de motor achter de festivals en evenementen is het particuliere initiatief. Ik heb grote waardering voor de initiatiefnemers en de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat het elk jaar weer borrelt en bruist in Amersfoort'.

 Huis aan huis verspreid De krant over evenementen, cultuur en toerisme is huis-aan-huis verspreid in Amersfoort. Het is een krant om te lezenen u vast te verheugen op wat u allemaal kunt gaan doen en beleven in 2008. Het isook een krant om te bewaren en open te slaan voor wie vertier zoekt. De krant niet ontvangen? Dan kunt u deze afhalen bijde Informatiewinkel in de Observant, de VVV of de openbare bibliotheek

 bericht nr. 7464 :  geplaatst op 18-04-2008 en 1365 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken