TERUG
Kerkconcert
Concert met Jan Vayne en Martin Mans
Martinus

Concert met Jan Vayne en Martin Mans en met medewerking van het Brass Choir Midden Nederland
Op zondagmiddag 6 april om 14.30 is er bijzonder concert met Jan Vayne en Martin Mans en met medewerking van het Brass Choir Midden Nederland.

Dit concert wordt georganiseerd, omdat het dit jaar 125 jaar geleden is dat de eerste St. Martinuskerk gebouwd werd. Op 21 mei 1883 werd deze kerk ingewijd.

In het jubileumboek: een wis achter de weezeboom van de sint martinusparochie lezen we het volgende: “Voor de gemeentenaren deze parochie is de dag van ten onvergetelijken feestdag geworden. Reikhalzend werd door allen sinds geruimen tijd uitgezien naar de consecratie van het schoone kergebouw, dat reeds het vorige jaar voltooid was.”

Dit is ook het begin dat de parochiegemeenschap vorm kreeg en uitgegroeid is naar de huidige gemeenschap. Met deze gedachte is Jan Vayne en Martin Mans gevraagd om samen met Brass Choir Midden Nederland een concert te geven rondom dit thema. U kunt elke ochtend kaarten á € 15,-- reserveren bij het secretariaat van de parochie.

Dit kan door een email te sturen naar: sintmartinus@planet.nl of per telefoon 033-4801223. Vermeld u daarbij hoeveel kaarten u wenst af te nemen met daarbij uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Zij zullen dan alles verwerken. De betaling van deze kaarten geschied contant.

De eventuele opbrengst van dit concert komt ten goede aan de St. Martinusparochie.

Voor meer actuele info kijk op de volgende sites:
http://www.janvayne.nl
http://www.martinmans.nl
http://www.sintmartinus-hoogland.nlbericht nr. 7343 :  geplaatst op 22-03-2008 en 1140 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken