TERUG
Migranten
SKIN 10 jaar, lustrumviering op 10 nov. 2007 in Utrecht
SKIN

SKIN 10 jaar
Samen kerk in Nederland
SKIN Nederland brengt migrantenkerken met Nederlandse kerken, de overheid en andere organisaties in contact. Dat is nodig, want migrantenkerken hebben nog steeds te maken met veel vooroordelen. Op lokaal niveau kan daar gericht aan gewerkt worden.
De interesse voor migrantenkerken is groter dan ooit. Er wordt weleens jaloers gekeken naar deze kerken die vaak uit hun voegen barsten en bekend staan om hun feestelijke vieringen. Daar kunnen Nederlandse kerken weer van leren. 

In augustus bestaat SKIN 10 jaar. Om dit te vieren organiseert SKIN op zaterdag 10 november 2007 een lustrumviering in de Triumfatorkerk, Marco Pololaan 185 te Utrecht. Leden, vrienden en relaties zijn op deze dag van harte uitgenodigd. Minister Ella Vogelaar voor Wonen, Wijken en Integratie zal onze speciale gast zijn. 

De aanvang is om 12.30 uur en het programma eindigt om 19.00 uur. Eerst willen wij de Heer samen danken en daarna ons tienjarig bestaan vieren met (koor)zang, dans en lekker eten. We hopen u op 10 november te zien. Zet het a.u.b. in uw agenda!

Voor de invulling van het feest doen we bij deze een beroep op onze lidkerken. Er is plaats voor (koor)zang en dans, maar ook hapjes en lekker eten mogen niet ontbreken. Wilt u meewerken? Dan kunt u zich nu aanmelden! Bij voorkeur via e-mail:
info(at)skinkerken.nl
            SKIN bestaat 10 jaar!
 


Zie ook SKIN: Samen Kerk in Nederland/Migrantenkerken

bericht nr. 6559 :  geplaatst op 30-10-2007 en 1619 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken