TERUG
Welkom
Oecumenisch centrum Het Brandpunt
het Brandpunt
Binnen het oecumenisch centrum Het Brandpunt trekken katholieken en protestanten samen op in vieringen, activiteiten en in het omzien naar elkaar. De samenwerking tussen de katholieke en de protestantse tradities heeft geleid tot een bruisende plek voor uiteenlopende oecumenische activiteiten. Dit gebeurt in formele bijeenkomsten zoals de lunchbijeenkomsten ‘Oecumene aan tafel’, maar ook tijdens de informele ontmoetingen van gelovigen uit de diverse christelijke stromingen. De activiteiten binnen Het Brandpunt inspireren de dialoog en het geestelijk leven in de hele stad en ver daarbuiten.
Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een kerkplek waar ze zich thuis kunnen voelen, heeft oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt in Amersfoort-Noord een kleurrijk informatieboekje ‘Welkom in Het Brandpunt’ gemaakt.

 Het boekje geeft een beeld van het reilen en zeilen van de gemeenschap en gaat in op de vraag wat ‘oecumenisch’ inhoudt. 
Het boekje is te bekijken op www.lopendvuur.net of af te halen tijdens openstelling (ma-vr 10.00 -12.00 uur).of hier te lezen

bron: De Stad Amersfoort, kerkpagina Raad van kerken Amersfoort uitgave: 24 okt 2010
bericht nr. 6509 :  geplaatst op 24-10-2007 en 2447 maal gelezenOpties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken