TERUG
Pastores / Predikanten
Benoeming
rkamersfoort

Benoeming
Per 1 november a.s. zal pastoor Hans Pauw, thans pastoor van het parochieverband Tubbergen, benoemd worden tot pastoor van de twee parochieverbanden in Amersfoort en tot lid van het pastorale team dat voor Amersfoort in oprichting is.


Per 1 november a.s. zal pastoor Hans Pauw, thans pastoor van het parochieverband Tubbergen, benoemd worden tot15 pastoor van de twee parochieverbanden in Amersfoort en tot lid van het pastorale team dat voor Amersfoort in oprichting is.

Het betreft een benoeming voor het parochieverband Amersfoort-Noord (St.Josef, Hooglanderveen en H.Martinus, Hoogland) en het parochieverband PVA (St.Ansfridus, H.Kruis, H.Geest en St.Henricus). 

Zoals bekend, zie elders op deze site, zijn de zeven Amersfoortse parochies in overleg met elkaar om te komen tot de oprichting van één parochieverband voor heel Amersfoort.  Daaraan wil de St.Franciscus Xaveriusparochie ('t Zand) ook gaan deelnemen. Als dit nieuwe verband tot stand is gekomen en na het emeritaat van pastor Verreijt, zal Hans Pauw ook pastoor worden van de Franciscus Xaverius. Later volgt meer nieuws over deze benoeming.bron: Website Sint Francisdcus Xaverius uitgave: 30 jun 2007
bericht nr. 6017 :  geplaatst op 30-06-2007 en 1928 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken