TERUG
Evenementen
Koffieochtenden in Veenhuisje door gezamenlijke kerken
Amersfoort Noord (PKN)

Koffieochtenden in Veenhuisje door gezamenlijke kerken
VATHORST - Elke woensdagochtend gaat de deur van het Veenhuisje open voor een koffieochtend, georganiseerd door de kerken van Vathorst en Hooglanderveen.

. De ochtenden zijn bedoeld voor de inwoners van Vathorst en Hooglanderveen. Centraal staat ontmoeting, een plek bieden voor een kop koffie en een stukje gezelligheid. De aanvang is om 9.30 uur. Kinderen kunnen mee, want voor hen is er een speelruimte en een box.

De laatste woensdag van de maand is er een activiteit (de eerstvolgende keer is op 23 mei) Het Veenhuisje is te vinden op Oude Veenweg 17, alleen bereikbaar via de Ameliapolder (ter hoogte van nummer 48).

Voor meer informatie: Helma Berendse (033 2580543) of Jolien Kok (telefoon 033 4337112, e-mail arie.jolien.kok@filternet.nl).

Voor meer informatie over de kerken: www.veenkerk.nl, www.kruispuntvathorst.nl en www.gkvvathorst.nl.

De Veenkerk is een jonge en levendige oecumenische gemeenschap (PKN en RK). Ze noemen zichzelf pioniers. De kerkgemeenschap is in opbouw. Samen met bewoners van Vathorst en instanties die in de wijk werkzaam zijn, helpen zij mee van Vathorst een wijk te maken, waar mensen elkaar op allerlei manieren ontmoeten en er voor elkaar zijn. Zij doen dat geïnspireerd door hun geloof in God.

De diensten/vieringen van de Veenkerk zijn op zondag om 11.00 uur in het Wellantcollege. In het Veenhuisje, maar ook op andere locaties, vinden de doordeweekse activiteiten plaats.

Kruispunt is een jonge, christelijke kerk in Vathorst. De gemeente is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen de Protestantse Kerk Nederland (PKN), de Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) en de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK).


bron: De Stad Amersfoort uitgave: 09 mei 2007
bericht nr. 5783 :  geplaatst op 09-05-2007 en 988 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken