TERUG
Evenementen
Evangelische Alliantie ( EA ) lanceert Christelijke Evenementen Planner
Kerkgenootsch. Ned.

Evangelische Alliantie ( EA )lanceert Christelijke Evenementen Planner

Vandaag gaat de Christelijke Evenementen Planner de lucht in. Op verzoek van Christenen voor IsraŰl en enkele andere grote christelijke organisaties heeft de Evangelische Alliantie (EA) het initiatief genomen voor deze digitale planner.

Er bleek een behoefte te bestaan om activiteiten op elkaar af te stemmen. Veel organisaties plannen hun activiteiten ver van tevoren. Zij willen graag zeker weten dat er op dezelfde datum nog geen andere vergelijkbare activiteit gepland staat zodat zij niet in elkaars vaarwater zitten. De Christelijke Evenementen planner draagt bij aan een betere onderlinge afstemming en verdergaande samenwerking in christelijk Nederland.

De planner is vanaf 6 oktober toegankelijk via de website van de EA. Deelnemers kunnen bij aanmelding een gebruikersnaam en wachtwoord aan laten maken om toegang te krijgen tot de planner. Vervolgens kan de gebruiker in de evenementenagenda alle door deelnemers geplande activiteiten zien en de al dan niet definitieve status van de activiteit.

Door de activiteit aan te klikken zien gebruikers details over de betreffende activiteit zoals de organisatie die de activiteit organiseert, het aantal verwachte bezoekers, de doelgroep en een korte omschrijving. Daarnaast kan de gebruiker zelf een eigen activiteit toevoegen. De contactpersoon van de organiserende gebruiker en het emailadres worden getoond zodat deelnemende kerken en organisaties via de planner met elkaar contact op kunnen nemen voor overleg en afstemming.

Er zijn een aantal geavanceerde mogelijkheden in de planner ingebouwd. Zo krijgen deelnemers een e mail wanneer een andere gebruiker een activiteit plant op een dag dat deze deelnemer al iets gepland heeft. Ook worden deelnemers er automatisch aan herinnerd wanneer een activiteit na drie maanden nog niet definitief is aangemeld.

De planner beslaat een periode van 3 jaar. Activiteiten die binnen een jaar plaatsvinden worden komen automatisch op de agenda van de EA website zodat de activiteit bij een breed publiek bekend wordt.

Het gebruik van de evenementenplanner is niet beperkt tot EA deelnemers. Deelname staat open voor iedere organisatie of kerk(genootschap) die de beginselverklaring van de EA en/of de Apostolische Geloofsbelijdenis onderschrijft en openstaat voor goed overleg met andere gebruikers van de planner.

Dankzij een projectbijdrage kan de EA deze dienst tot en met 2008 kosteloos aanbieden. Na een evaluatie in de tweede helft van 2007 zullen de deelnemers ge´nformeerd worden over de voortgang van de evenementenplanner en de eventuele bijkomende kosten. Ge´nteresseerden kunnen zich op de website (bij het onderdeel agenda) of per e mail aanmelden.

Meer informatie: Agenda van Evangelische Alliantie


Zie ook Evenementenplanner/agenda op dit Kerkplein Amersfoort
bericht nr. 4735 :  geplaatst op 06-10-2006 en 459 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken