TERUG
Liturgisch jaar
Kerken in Vathorst actief in Paasweek
Amersfoort Noord (PKN)

Kerken in Vathorst actief in Paasweek

VATHORST - In de week voor Pasen, de ‘Goede’ of ‘Stille’ Week, vertelt de kerk haar beste verhaal. Maar het is een verhaal dat steeds minder mensen kennen.
Daarom nodigen de kerken in Vathorst mensen uit om (weer eens) kennis te komen maken. Wat is Pasen eigenlijk en wat is de betekenis ervan in deze tijd?

Van maandag 10 april tot en met donderdag 13 april en zaterdag 15 april wordt elke avond om 20.00 uur in het Veenhuisje aan de Veenweg 17 (tegenover De Laak) een programma van een half uur geboden met muziek, film en een luistermoment rond een evangelieverhaal. De landelijke actie ‘Intercity bestemming Pasen’ is erop gericht belangstellenden kennis te laten maken met het verhaal van Pasen en met wat er in een kerk gebeurt. Kerkgangers delen ‘treinkaartjes’ uit aan hun vrienden, kennissen of collega’s en vragen hen mee. Ook via posters worden geïnteresseerden uitgenodigd mee op reis te gaan. Op een vrijblijvende manier kunnen gasten de verhalen volgen en als daar behoefte aan is, bij de koffie met elkaar napraten.

Wie op eigen initiatief een viering wil bijwonen, is uiteraard van harte welkom. Voor meer informatie over het programma in Vathorst: Jolien Kok, Damespolder 43, telefoon 4337112 of Gerry de Bruin, telefoon 4721473, Jos van Oord, telefoon 4563597.

Voor meer informatie over de landelijke actie, kijk opwww.intercitypasen.nlbron: De Stad Amersfoort uitgave: 05 apr 2006
bericht nr. 3944 :  geplaatst op 05-04-2006 en 947 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken