TERUG
Kerkmuziek
Najaarsconcert St Caecilia op 25 nov 2005
Martinus

HOOGLAND - Op vrijdag 25 november geeft Orkest St. Caecilia Hoogland een najaarsconcert in de St. Martinuskerk, met als titel ‘Moet je hoor’n!’.
Als solist treedt Jacob Slagter op. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.


 Toegangsprijs € 5,-, voor ere-donateurs € 2,50 (korting alleen in de voorverkoop). Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij AVU, Kraailandhof 13 in Hoogland en AVU Kunstkader, Nijverheidsweg Noord 86 (Isselt). Zolang de voorraad strekt zijn er ook op de avond zelf kaarten bij de kerk te koop. Verdere informatie over St. Caecilia en over dit concert is te vinden op de website: www.sintcaecilia.nl.

De hoorn heeft een belangrijke plaats in het programma gekregen, vandaar ook de titel van het concert. Als solist is Jacob Slagter uitgenodigd. Hij is solohoornist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en trad als solist over de hele wereld op met vele grote orkesten en dirigenten.

Het orkest van Muziekvereniging St. Caecilia Hoogland speelt meerdere werken met deze solist, waaronder het bekende hoornconcert van Mozart. Ook de eigen hoorngroep van St. Caecilia treedt op de voorgrond in het hoornkwartet Morning Song. Jacob Slagter speelt in dit stuk samen met de vijf hoornisten van St. Caecilia, waarbij het orkest de begeleiding speelt.

Behalve hoornmuziek is er ook allerlei andere muziek te beluisteren, waarbij het orkest volop tot zijn recht komt. Voor de pauze is er een serieus programma, na de pauze is er vooral bekende en populaire muziek te beluisteren.


bron: De Stad Amersfoort uitgave: 09 nov 2005
bericht nr. 3339 :  geplaatst op 12-11-2005 en 990 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken