TERUG
Kerkmuziek
Concerten van het koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek
Amersfoort Noord (PKN)

Concerten van het koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek
o.l.v. dirigent Antoine Oomen, aan de vleugel Henri Heuvelmans
Tijdens de concerten worden er twaalf psalmen gezongen met teksten van Huub Oosterhuis en muziek van Antoine Oomen.

U allen bent van harte welkom bij de twee concerten, die gepland staan na de zomervakantie. Voor de entree wordt door de kerk een kleine vergoeding gevraagd.

Wanneer en waar:
Zaterdag 1 oktober 2005, van 14.00 tot 17.00 uur - feestelijk concert in de Westerkerk te Amsterdam. Dit concert wordt groots met orkest. Tevens vieren we enkele jubilea.
Zondag 16 oktober 2005, van 14.00 tot 18.00 uur - repetitie en concert met ‘live’ cd-opname met orkest in het Dominicanenklooster te Zwolle.

Tijdens de cd-opname krijgen de aanwezigen stem door het zingen van de volkspartijen. Het is voor de opname belangrijk dat er veel publiek aanwezig is. Des te beter komt de volkszang uit. Over de concerten in oktober en misschien nog meerdere data hoop ik u na de zomermaanden verder te kunnen berichten.

Komt u eens luisteren. En misschien kan het koor ook eens naar Amersfoort-Noord worden gehaald voor een concert. Het lijkt mij toe dat we hier genoeg Oosterhuis/Oomen ‘fans’ kennen. Voor informatie mag u altijd contact met mij opnemen.

bron: Lopend Vuur uitgave:  0 
bericht nr. 2775 :  geplaatst op 24-06-2005 en 956 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken