TERUG
The Passion
Passion 4 U op 27 maart 2018
Ansfridus
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2018-03-27)
Passion 4 U

Passion4U

 

 27 maart.   20:15 tot 21:30

Locatie:

Jacob Catslaan 28
Sint Ansfriduskerk
Amersfoort

Een eigentijdse uitvoering van het passieverhaal in Amersfoort Zuid

Passion4U vertelt het meeslepende passieverhaal. Daarbij wordt op muziek van bekende artiesten een eigentijds beeld gegeven van de lijdensweg van Jezus. Met woorden en muziek van nu, voorzien van moderne beelden op een groot scherm. De Ansfriduskerk is binnen in een passende sfeer verlicht.

Het programma is ge?nspireerd op de succesvolle TV-uitvoeringen van ?The Passion?. De tekst van het passieverhaal is geschreven door Bertie Franke; verteller is Petra van Breukelen-Jansson. De muzikale vormgeving is in handen van Ron Adelaar (dirigent/ pianist).

Aan de uitvoering werken mee Marianne van Calcar en Michiel van der Ploeg (solozang) en Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk. Er is muzikale begeleiding van piano, synthesizer, slag- en basgitaar en slagwerk.

Uitvoering van Passion4U is op dinsdagavond 27 maart 2018 in de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 in Amersfoort. De aanvangstijd is 20.15 en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.

 

Voor meer informatie: www.sintansfridus.nl.

 


Een eigentijdse uitvoering van het passieverhaal in Amersfoort-Zuid 

Op dinsdagavond 27 maart 2018

in de Goede Week voor Pasen wordt dit jaar voor de zesde keer op rij Passion 4U uitgevoerd door koor 4U en solisten. De uitvoering vindt plaats in de Sint Ansfriduskerk. Passion 4U vertelt het meeslepende passieverhaal

. Daarbij wordt met muziek van bekende artiesten een eigentijds beeld gegeven van de lijdensweg van Jezus.

Met woorden en muziek van nu, voorzien van moderne beelden op een groot scherm. Uitvoering van Passion 4U is op dinsdagavond 27 maart 2018 in de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 in Amersfoort.

De aanvangstijd is 20.15 uur en de toegang is gratis. Een  

 

 

 bericht nr. 19675 :  geplaatst op 12-03-2018 en 349 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken