TERUG
Evenementen
Inspiratiedag Kerkproeverij
Raad van Kerken
Inspiratiedag Kerkproeverij


Inspiratiedag Kerkproeverij
Kerkproeverij start dit jaar op 6 april a.s met een boeiende inspiratiedag, die voor voorgangers, pastores, kerkelijk werkers en andere geïnteresseerden gratis toegankelijk is. Op deze inspiratiedag komen interessante sprekers en kun je aan interactieve workshops deelnemen. Wil jij met jouw kerk een succes maken van Kerkproeverij 2018? Meld je dan via de site van Kerkproeverij aan. 
 
De Kerkproeverij 2018 wordt op de meeste plaatsen op zondag 17 september (zaterdag 16 september) geconcretiseerd. Laat u informeren en inspireren over het initiatief dat Michael Harvey in Engeland lanceerde onder de titel Back to Church-Sunday.  
Het kernteam zal de bezoekers resultaten laten zien over 2017, onderliggende ideeën aanreiken en in workshops laten oefenen. Een dag om mee te maken om een indruk te krijgen van mogelijkheden in de eigen gemeente of parochie. Het kernteam van de organisatie bestaat uit: Leo Fijen, Nynke Dijkstra, Arjan Bultsma, Rachel Koopman, Wim Altink en Klaas van der Kamp. Kom naar de inspiratiedag op 6 april! 
 
De inspiratiedag wordt op 6 april 2018 gehouden in het gebouw van KRO-NCRV, 's- Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum. Tijd: 10.00 – 15.30 uur


bericht nr. 19571 :  geplaatst op 04-02-2018 en 225 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken