TERUG
Kerkconcert
Kerstnachtdienst met black gospel koor in de Dissel in Vathorst
Kruispunt Vathorst
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-12-24)
Kerstnachtdienst met black gospel koor in de Dissel in Vathorst

  • Gospelkoor G-Roots

    Eigen Foto 


zondag 24 december 2017, 
19:30 tot 20:45

Locatie:

Disselplein 6, Hooglanderveen
Sporthal De Dissel
Hooglanderveen

Een swingende kerstavond op zondag 24 december 2017, aanvang 19.30 uur en 21.30 uur

 

 

Dubbele dienst, aanvang 19.30uur en 21:30uur

Ook dit jaar is er weer een dubbele dienst. Zowel om 19.30 uur als om 21.30 uur kun-nen bezoekers terecht. Toegang is gratis en vol is vol.

 

Gospel Koor G-Roots

Het black gospel choir G-Roots uit Soest is opgericht in 2001. De groep bestaat uit geta-lenteerde zangers en zangeressen met de meest uiteenlopende ervaringen in de mu-ziekindustrie. Ze brengen de Amerikaanse Black Gospel muziek die zijn wortels heeft in het evangelie oftewel 'the Gospel'….vandaar G(ospel)- Roots!

 

Joost Smit

Joost Smit (1966) groeide op in Hilversum en studeerde theologie in Kampen en Ox-ford. Als predikant van de Ontmoetingskerk werkt Smit in Hart van Vathorst, naast het winkelcentrum. Daar hebben Bzzzonder, twee zorgpartijen en de Ontmoetingskerk de handen ineen geslagen om samen op te trekken onder één dak. 'Veel wijkgenoten heb-ben Hart van Vathorst afgelopen jaar leren kennen als een plek waar iedereen welkom is'.

 

Organisatie Zingen In Vathorst

Deze Kerstnachtdienst voor en door Vathorst wordt sinds 2009 georganiseerd door Kerstnachtdienst Vathorst, voorheen bekend onder de naam Zingen in Va-thorst. Kerstnachtdienst Vathorst is een initiatief van 4 kerken uit deze wijk: de Gerefor-meerde Kerk (Vrijgemaakt), de Volle Evangelie Gemeente Perspectief, Kruispunt, kerk in Vathorst en Kerk van de Nazarener, Amersfoort Noord. 'We willen de mensen in Vathorst en omgeving laten zien wie God is en, belangrijker nog, wie God voor mensen wil zijn'. 

 

Meer informatie: www.kerstinvathorst.nlbericht nr. 19436 :  geplaatst op 11-12-2017 en 317 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken