TERUG
Kerkmuziek
Muziekvereniging Lisiduna brengt Leusden en Amersfoort in kerstsfeer
Org.Nederland
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-12-12)
Muziekvereniging Lisiduna brengt Leusden en Amersfoort in kerstsfeer


Muziekvereniging Lisiduna geeft de komende weken verschillende kerstoptredens. De malletband, het harmonieorkest en het Kei Stedelijk Opleidingsorkest (KSO) is in Leusden en Amersfoort te zien en horen. 

 

 

Op woensdag 13 december doet het KSO mee aan het kerstconcert van de Scholen in de Kunst. In het KSO spelen de leerlingen van Lisiduna samen met leerlingen van de Amersfoortse verenigingen Coda, Juliana/Bernhard, en Wilskracht. Het kerstconcert is van 18.45 tot 20.30 uur in de St. Martinuskerk in Hoogland. Kaartjes kosten €4,- en zijn verkrijgbaar via www.scholenindekunst.nl. 

 

Op vrijdag 15 december treedt het KSO op in café Bruis in het Eemhuis in Amersfoort. Het optreden is van 18.30 tot 19.15 uur en de toegang is gratis. 

 

Op zaterdag 16 december verzorgen het harmonieorkest en de malletband live kerstmuziek bij de kerstbomenverkoop op landgoed Lockhorst (Lockhorsterweg 4, Leusden). Van 11.00 tot 13.00 uur zorgen de twee muzikale groepen voor nog meer kerstsfeer! 

 

Op zaterdag 23 december speelt het orkest bij 'Proef de Biezenkamp'. Tussen de kersthuisjes op de Biezenkamp speelt het harmonieorkest tussen 14.00 en 16.00 uur kerstmuziek. De bezoekers kunnen in een kerstlandschap genieten van eten, glühwein en gezelligheid.

 

Na deze mooie optredens nadert het einde van 2017. Een fantastisch jaar met onder andere het brunchconcert 'Wakker Worden Met Lisiduna', het vernieuwde Koningsdagconcert en de deelname aan Opera Leusden. Rob Leeuwenburg, voorzitter van Lisiduna: 'Met trots kijken we terug op 2017. We hebben ontzettend veel mooie optredens gedaan! Zo hopen we de vereniging meer bekendheid te geven in Leusden. Ook 2018 wordt een mooi jaar voor Lisiduna. We bestaan dan namelijk 110 jaar


bron: Leusder Krant uitgave: 06 dec 2017
bericht nr. 19432 :  geplaatst op 10-12-2017 en 178 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken