TERUG
Kerkmuziek
Oecumenisch Kerstconcert met Samenzang op 17 dec. 2017
Martinus
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-12-17)
Oecumenisch Kerstconcert met Samenzang

 Oecumenisch Kerstconcert met Samenzang  

Waarschijnlijk staat het al in de agenda, maar we willen u er toch nog even aan herinneren. Op zondag 17 december vindt in de Sint Martinuskerk het traditionele Kerstconcert met Samenzang plaats. De uitvoerenden bij dit concert zijn muziekvereniging Sint Caecilia en het kerstprojectkoor van de Sint Martinus.

 

En gelukkig kunnen we dit jaar ook weer rekenen op de medewerking van het kinderkoor Sint Maarten.  Koor en orkest zingen en spelen afzonderlijk en samen voeren zij het bekende Cantique de Noël van A. Adams uit. Ook is er weer genoeg ruimte voor de samenzang. U kunt meezingen met de bekende kerstliederen, begeleid door de fanfare. Het concert begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

 

Na afloop wordt er glühwein en warme chocolademelk geschonken achter in de kerk, zodat we nog even kunnen napraten. De kerk is om 18.30 uur open en u en jullie zijn van harte welkom. Het concert is gratis bij te wonen, maar om de kosten te dekken wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd.  

 

Kerstconcert met Samenzang Sint Martinuskerk Datum: 17 december 2017 Aanvang: 19.00 uur, toegang vrij,  bericht nr. 19395 :  geplaatst op 01-12-2017 en 296 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken