TERUG
Kerkmuziek
Christmas Carols in St Franciscus- Xaverius op 17 dec. 2017
Francisc-Xaver
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-12-17)
Christmas Carols in St Franciscus- Xaverius op 17 dec. 2017

Ook dit jaar vindt er een Christmas Carols project plaatst in de St. Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort. Het Lessons and Carols project sluit af met een concert op zondagavond 17 december vanaf half 8 in de avond. Het wordt een afwisseld programma van luisteren en samen zingen van bekende engelse traditionele carols.

Ieder die mee wil zingen in een sfeervol en prachtig kerstprogramma is van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een mooie manier om met dit concert muzikaal en saamhorig de kerst in te luiden.
Naast de traditionele Carols worden ook moderne Christmas Carols ingestudeerd van onder andere Darke, Rutter, Warlock en Willcocks. De Carols worden afgewisseld met inspirerende teksten.

Projectzangers zijn welkom op 5 repetities op de woensdagavond vanaf 15 november tot half december om deze prachtige Christmas Carols in te studeren. De generale repetitie is op woensdagavond 13 december. Naast de artistiek leider Frank Kooiman staat een enthousiast combo klaar om de zangers te begeleiden. De soliste van dit project is de sopraan Aleid Pluvier uit Amersfoort.

Hieronder vindt u de flyer en een postertje om informatie te delen met anderen.


Flyer

Posterbericht nr. 19283 :  geplaatst op 23-10-2017 en 271 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken