TERUG
Toneel, zang, dans
Alzh….enzo… theatervoorstelling Kees van der Zwaard Op 13 nov.
PKN Amersfoort
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-11-13)
Alzh….enzo… theatervoorstelling Kees van der Zwaard
‘Oud worden is mooi, oud zijn is moeilijk.’ Zo luidt een gezegde. Maar soms is oud worden al moeilijk. Bijvoorbeeld als Alzheimer aan je bestaan knaagt en aan de mensen om je heen.


Kees van der Zwaard laat op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Mensen met dementie en hun familieleden maar ook hulpverleners zullen zich herkennen in de verschillende situaties die de toeschouwers op respectvolle wijze worden gepresenteerd. Oud worden met Alzheimer? Alleen maar moeilijk, niet meer mooi? En is leven niet altijd fragmentarisch? Met deze gedachten speelt Kees van der Zwaard in zijn voorstelling: AlzhenzoHij zit aan de bar van het Alzheimer-café. Met verhalen en liedjes over zijn oom Kees en tante Marie. Hij drinkt koffie, verlangt naar een borrel en een luisterend oor.

 

Wanneer: 13 november, 20.00 uur. Koffie en thee vanaf 19.45 uur en na de voorstelling een drankje. Waar: De Bron, Vogelplein 1. Gratis toegang.                   

Voor wie: voor iedereen maar speciaal voor mensen met Alzheimer, dementie, hun naasten en mantelzorgers.

 

Organisatie: diaconie van de Protestantse Gemeente Amersfoort in samenwerking met Buurtzorg Liendert/Rustenburg.

De avond wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg en is mede mogelijk gemaakt door de Thomas Scheltus Stichting.

 

 

 bericht nr. 19273 :  geplaatst op 19-10-2017 en 217 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken