TERUG
Bijbel (studie)
Vier je Bijbel materiaal Bijbelzondag op 29 okt.beschikbaar
NBG
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-10-29)
Vier je Bijbel materiaal Bijbelzondag beschikbaarNIEUWS 
Nationale Bijbelzondag, dat is dé zondag in het jaar waarop we samen met kerken in Nederland extra dankbaar zijn voor de Bijbel. Dit jaar vieren we Bijbelzondag op 29 oktober. Het thema is ‘Vier je Bijbel’. Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) biedt kerken materialen aan voor een speciale kerkdienst.

Met deze materialen kan tijdens de kerkdienst op 29 oktober stilgestaan worden bij het thema ‘Vier je Bijbel’. Voor predikanten is er een dienstschets over Matteüs 22:34-46. Ook stelt het NBG materialen beschikbaar waarmee kinderen aan de slag kunnen. Het speciaal voor Bijbelzondag ontwikkelde programma van Bijbel Basics, de nieuwe kinder(neven)dienstmethode van het NBG, heeft als thema ‘De belangrijkste regel van de wet’.

In Nederland is de Bijbel volop beschikbaar, maar wereldwijd is er nog veel bijbelverspreiding en vertaalwerk te doen – en daar staan we op Bijbelzondag ook bij stil. Dit jaar voeren we actie om kinderen in China een prentenbijbel te geven. Daarnaast biedt het NBG de mogelijkheid en de materialen voor een bijbelquiz rond het thema.

Voor meer informatie over Nationale Bijbelzondag én de materialen: bijbelgenootschap.nl/bijbelzondagbericht nr. 19272 :  geplaatst op 19-10-2017 en 199 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken