TERUG
Evenementen
DoorBrekers viert groots 12,5 jarig bestaan
DoorBrekers
DoorBrekers viert groots 12,5 jarig bestaan
DoorBrekers bestaat 12,5 jaar en viert een groot feest op zondagmiddag 5 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. "Er wordt aan elke leeftijdscategorie gedacht," aldus Peter Paauwe, oprichter en voorganger bij DoorBrekers. "We hebben een fantastisch programma in het grote auditorium, maar ook een uitgebreid kinderprogramma en natuurlijk kinderoppas voor de allerkleinsten."


"We houden van een feestje. We zijn dankbaar voor de afgelopen jaren en is onze visie voor de komende jaren nog heel erg groot en uitdagend, maar deze zondag gaat vooral om het feest zelf. Iedereen is welkom. De kerk leeft en bruist, het is geweldig om een kerk te zijn en deel te zijn van een steeds groter wordende familie. Ook voor mensen die nog niet naar een kerk gaan is dit een ideale gelegenheid om eens naar binnen te stappen."


Bekende Nederlander
Voor een speciaal verrassingsprogramma is er ook een bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid bij het feest aanwezig. "We houden het nog even als verrassing wie deze persoon is, maar je kent hem vooral van televisieprogramma's rondom het thema liefde. De kerk is een plek van liefde: liefde van God naar mensen, maar ook van liefde tussen mensen onderling."

 

 

 

De celebration is in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en start om 16:00 uur. De foyer is open vanaf 15:00 uur. Mensen die met de auto komen moeten rekening houden met extra verkeersdrukte en tijd om een parkeerplek te vinden.

 

 

 

 

 bericht nr. 19270 :  geplaatst op 19-10-2017 en 148 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken