TERUG
Kerkconcert
Stabat Mater op 4 nov.
Heilig Kruis
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-11-04)
Stabat Mater op 4 nov.

MEESLEPEND STABAT MATER VAN ANTONIN DVOŘÁK

Op 4 november om 20.15 uur zal het inmiddels bekende Projectkoor Brandpunt een bijzonder concert ten gehore brengen in de Heilig Kruiskerk. Deze week van Allerheiligen en Allerzielen is gekozen om het troostrijke Stabat Mater uit te voeren van Dvořák. Met dit grootse muziekstuk wil de componist ons deelgenoot maken van zijn gevoel tijdens zijn persoonlijke reis van rouw naar acceptatie, tenslotte uitkomend bij een nog steeds rotsvast geloof. Het Projectkoor bestaat uit zo’n 90 vrouwen en mannen en staat weer onder leiding van Marijke van Leerzem.

 

De gerenommeerde zangers Lisette Bolle, sopraan; Fanny Alofs, alt; Ricardo Prada, tenor; Peter Arink, bas zijn de solisten.

Voor de orkestrale begeleiding tekent New Symphonics, een ervaren orkest met professionele musici.

Entreekaarten zijn online te verkrijgen via www.projectkoorbrandpunt.nl voor de speciale prijs van €19,50 per stuk en dat is inclusief een kop koffie of thee voor aanvang.

Houders van cjp, studentenkaart en kinderen t/m 12 jaar betalen €12,50. Op de dag van de uitvoering kost de toegangskaart aan de zaal € 22,50.bericht nr. 19262 :  geplaatst op 18-10-2017 en 279 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken