TERUG
Bijbel (studie)
Vrijdag 27 oktober 2017 Amersfoortse Bijbelquiz in teken van Lutherjaar
St Joriskerk
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-10-27)
Vrijdag 27 oktober 2017 Amersfoortse Bijbelquiz in teken van Lutherjaar


Eén van de idealen waarvoor Luther zich sterk maakte, was een bijbel in de volkstaal. In de taal van de mensen zelf. Die vertalingen zijn er gekomen, ook in het Nederlands. Heel wat Nederlandse vertalingen zijn de revue gepasseerd. Maar wat weet jij eigenlijk nog van de Bijbel?

 


Test je bijbelkennis op de Amersfoortse Interkerkelijke Bijbelquiz op vrijdagavond 27 oktober van 20.00-22.00 uur in de Joriskerk.

 

Het belooft een avond vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes te worden. En ook Luther komt natuurlijk langs. Iedereen kan meedoen; je hoeft geen schriftgeleerde te zijn om goed te scoren.

 


Geef je op via bijbelquizamersfoort@gmail.com. Je kunt individueel meedoen óf met een team van vier a vijf personen. Geef je bijvoorbeeld op als parochieraad, jongerenclub, vriendenkring of vrouwenvereniging en bedenk een leuke naam voor je team.


De Bijbelquiz wordt georganiseerd door vrijwilligers van het Nederlands Bijbelgenootschap.bericht nr. 19070 :  geplaatst op 24-08-2017 en 240 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken