TERUG
Kerkconcert
Amersfoorts kamerkoor en kamerkoor uit Forest Row (Engeland) geven samen concert
de Kandelaar
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-09-30)
Amersfoorts kamerkoor en kamerkoor uit Forest Row (Engeland) geven samen concert.
Kamerkoor PetitSoli en hun gastkoor ‘ Kidbrooke Park Singers” uit Engeland geven op zaterdagavond 30 september samen een concert in De Kandelaar.

Kamerkoor PetitSoli en hun gastkoor ‘ Kidbrooke Park Singers” uit Engeland geven op zaterdagavond 30 september samen een concert in De Kandelaar.


Wat zal klinken zijn o.a. enkele delen uit ‘Five Days That Changed the World’ van Bob Chilcott, de boeiende, ritmische en prikkelende muzikale weergave van historische gebeurtenissen die een grote invloed op onze samenleving hebben gehad.


Op het programma ook muziek van Henry Purcell en Joseph Rheinberger. Met name in het dubbelkorige ‘Te Deum’ van Antonio Caldara komt de ontmoeting tussen beide koren en het plezier van samen muziek maken helemaal tot uitdrukking. Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even met beide koren na te praten .


Zaterdag 30 september 2017, 20.00 uur, De Kandelaar, Heiligenbergerweg 64, Amersfoort,
Toegang: € 17 / € 12 (tot 18 jr) inclusief consumptie bestellen via www.soliamersfoort.nlbericht nr. 19051 :  geplaatst op 16-08-2017 en 214 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken