TERUG
Evenementen
Driedaagse pelgrimstocht. 24 t/m 26 aug.
Org.Nederland
Driedaagse pelgrimstocht. 24 t/m 26 aug.


De Zwanenhof, centrum voor training en verdieping, organiseert een driedaagse pelgrimstocht van Ootmarsum naar De Zwanenhof (Zenderen) langs een deel van het Twentse Hilligenpad: 24 t/m 26 augustus.

De dag begint met een meditatie. Gaande de weg ontvouwt zich het landschap, het verandert steeds. Gaande de weg ontvouwt zich óók het landschap van je ziel. Als vanzelf sta je stil bij je eigen weg die je door het leven gaat en kom je tot jezelf. Flarden en herinneringen, dromen en verlangen komen opnieuw in beeld. Je wordt je bewust van wat je dankbaar stemt en blij maakt.

Er is geen appél en werkdruk van buiten, geen verplichtingen, alleen maar gaan, gaande- de- weg iedere dag opnieuw.

De natuur, de meditatie en de stilte verschuiven je perspectief op wat was en is en werken helend. Dat wil zeggen helpen je te accepteren wat was en wie je bent nu op dit moment. Er kan ruimte ontstaan: je raakt opnieuw geïnspireerd en vervuld van wat je te boven gaat.

Begeleiding
Deze pelgrimage wordt begeleid door Joke Litjens. Heb je inhoudelijke vragen, bel met Joke 06-36124607of mail: j.litjens@werkplaatsvoordeziel.nl

Praktisch

  • De tochten zijn rond de 18 – 22 km per dag (ca 5 km per uur, een goede wandelconditie is vereist).  De bagage wordt vervoerd, een dagrugzak volstaat.
  • Overnachten in kleine accommodaties onderweg.
  • De groep bestaat uit min. 8 en max. 12 personen.
  • Start is donderdag 24 augustus (te Ootmarsum) om 09.30 uur t/m zaterdag 26 augustus rond vijf uur
  • Je kunt de nacht ervoor overnachten in De Zwanenhof, dan wordt je naar Ootmarsum gebracht.
  • Kosten: 370,- | Incl. 2 overnachtingen op een 1 persoonskamer, 2x ontbijten, 3x lunch, 2x diner, begeleiding, bagagevervoer, boekingskosten.
  • Download flyer.

 

 bericht nr. 19024 :  geplaatst op 04-08-2017 en 117 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken