TERUG
Kerkopbouw
DoorBrekers start nieuwe kerk in de Drechtsteden
DoorBrekers
DoorBrekers start nieuwe kerk in de Drechtsteden

 
 
 

Na de zomer start de moderne kerk DoorBrekers een nieuwe locatie in de Drechtsteden. "In de afgelopen jaren hebben we kerken geplant in Amersfoort, Zeeland en Zwolle, en we zijn blij bekend te maken dat we een opnieuw een locatie starten die een regio bereikt," aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers.

Drechtsteden
DoorBrekers staat bekend als een kerk met de visie nieuwe kerken in Nederland te willen starten. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd. Ons hart klopt al enige tijd sneller voor de regio Drechtsteden en een aantal mensen uit deze regio bezoeken DoorBrekers al. We hebben nu een locatie gevonden waar alle Drechtsteden binnen 20 minuten bij DoorBrekers kunnen zijn. Een locatie met goede parkeergelegenheid en veel ruimtes."

Introductiemeeting
Op zondag 17 september start DoorBrekers Drechtsteden met een introductiemeeting. "Tijdens deze meeting delen we onze visie en strategie voor DoorBrekers Drechtsteden en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Drechtsteden." De introductiemeeting start om 16:30 uur en is open voor iedereen. Bij de introductiemeeting is kinderoppas aanwezig.


Samenkomsten
Vanaf zondag 24 september houdt DoorBrekers elke zondag een samenkomst om 16:30 uur. "In de beginfase is het bouwen van relaties en connecties één van de belangrijkste dingen. De kerk bestaat uit mensen en is geen instelling of gebouw. We starten daarom met samenkomsten van ongeveer een uur. De focus ligt op connecten en het bouwen van een lokaal team waarmee we in de nabije toekomst op zondagochtend diensten kunnen houden, als een volwaardige campus van DoorBrekers." Peter Paauwe begint 24 september met een serie die het fundament legt voor DoorBrekers Drechtsteden.

DoorBrekers
DoorBrekers maakt sinds de start in 2005 met 40 volwassen en 40 kinderen, een snelle groei door. In totaal bezoeken wekelijks zo'n 2.000 mensen de diensten in Barneveld, Amersfoort, Zwolle en Zeeland. DoorBrekers bouwde in 2016 in Barneveld mee aan een groot evenementencentrum de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

De introductiemeeting en samenkomsten van DoorBrekers Drechtsteden gaan plaats vinden in het Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. 

Klik hier voor meer informatie.bericht nr. 18975 :  geplaatst op 10-07-2017 en 182 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken