TERUG
Evenementen
Ontmoetingsdag te Utrecht D.V. 10 juni 2017
Herst.Apost.Zend.Kerk
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-06-10)
Ontmoetingsdag te Utrecht D.V. 10 juni 2017 Jaarlijks organiseert ons kerkgenootschap een landelijke ontmoetingsdag voor alle ge´nteresseerde mensen. Hierbij trachten we gemeenschappelijk te komen tot verdieping van ons inzicht in het Woord Gods.
Het thema voor dit jaar is: Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. ů.


 

 

 

 

 

Openb. 3:20  Zie, Ik sta aan de deur, en Ik klop; indien iemand Mijn stem zal horen, en de deur opendoen, Ik zal tot hem inkomen, en Ik zal met hem avondmaal houden, en hij met Mij.

 

Zie ik sta aan de deur en ik klop

 

Hoewel het in eerste instantie niet lijkt op een uitnodiging, is dit toch het geval.

In Matthéüs 7:7 spreekt Christus over het zoeken en vinden:Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden.

 

Hoe mooi is het om deze zekerheid te hebben door het geloof en gedurende deze dag met elkaar verder op zoek te gaan naar de betekenis van deze uitnodiging van de Here Jezus en de wijze hoe wij allen deel uit kunnen gaan maken van Zijn belofte: indien iemand Mijn stem zal horen, en de deur open doen, Ik zal tot hem inkomen, en Ik zal met hem avondmaal houden, en hij met Mij.

 

Het programma bestaat uit een inleidende lezing, groepsgesprekken, zang en gebed. Tussentijds en na afloop is er ruimte voor persoonlijke kennismaking met de aanwezigen.

 

Bij deze willen we u graag uitnodigen om deel te nemen aan deze ontmoetingsdag, opdat we elkaar mogen opbouwen in het geloof. U bent van harte welkom!!

 

 

Datum:                D.V. zaterdag 10 juni 2017

Plaats:                 Marcuskerk, Wijnesteinlaan 2, 3525 AC UTRECHT

Tijd:                10.00 uur; zaal open v.a. 9.00 uur; einde 15.30 uur   

Kosten:                € 8,00 per persoon (incl. lunch, koffie en thee)

Info : 023-5285561; e-mail: jlmstraetemans@planet.nl

Website:www.ontmoetingsdag.org 

Opgave:              Graag vooraf i.v.m. de beschikbare plaatsruimtebericht nr. 18854 :  geplaatst op 19-05-2017 en 252 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken