TERUG
Evenementen
Nieuw: Proeverij Rondje om de Kerk als knipoog naar Proef Amersfoort
St Joriskerk
Nieuw: Proeverij Rondje om de Kerk als knipoog naar Proef Amersfoort
Negen horecazaken die rondom de Sint Joriskerk liggen houden van Hemelvaartsdag 25 mei tot en met zondag 28 mei een nieuw evenement: de Proeverij Rondje om de Kerk.Marissa Blijham en Ton de Kruyf zijn twee van de vier initiatiefnemers van Proeverij Rondje om de Kerk.Marissa Blijham en Ton de Kruyf zijn twee van de vier initiatiefnemers van Proeverij Rondje om de Kerk. © Rodney Kersten

De proeverij is een knipoog naar Proef Amersfoort, dat altijd tijdens dezelfde periode op de Hof werd gehouden. De deelnemende zaken zijn ’t Filmhuys, Pitchers, Den Potsenmaeker, ’t Nonnetje, Happerij & Tapperij & Stadscafé In den Grooten Slock, nul33, Queens, Livingstone en Café Onder de Linde. 

Het initiatief komt van Willeke en Rolf Coenen van ’t Filmhuys en van Marissa Blijham en Ton de Kruyf van nul33. ,,Wij willen gasten op een leuke en laagdrempelige manier kennis laten maken met de zaken en hun menukaart. Dat is altijd het idee van Proef Amersfoort geweest en dat is ook de essentie van Proeverij Rondje om de Kerk’’, aldus Willeke en Marissa.

De deelnemende zaken serveren gerechtjes van hun kaart of laten een andere specialiteit proeven, een speciaal bier bijvoorbeeld of een bijzondere koffie. Gasten zijn welkom vanaf 12.00 uur. Het programma wordt kenbaar gemaakt op de eigen facebookpagina en ook in de horecagelegenheden zelf.  

De kerk is de eerste drie dagen speciaal open.bericht nr. 18837 :  geplaatst op 14-05-2017 en 141 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken