TERUG
Literatuur/boeken
Maria, boeken en cd's in de meimaand
Org.Nederland
Maria, boeken en cd's in de meimaand
O.a. Verkrijgbaar bij Berneboek , HeeswijkRecent verscheen het cadeauboekje 'Maria'. In dit boekje vertellen mensen welke betekenis Maria heeft in hun leven. Hoe zij de moeder is van alle gelovigen, eeen heilig voorbeeld en een toeverlaat voor velen. Met verhalen uit zeven Mariabedevaartsoorden in Nederland, fraai geïllustreerd.

In 'Bloemen voor Maria' gaat Tini Brugge in op de betekenis van Mariabloemen in eigentijds bloemschikken aan de hand van Bijbelse thema's . UItgave opA4 formaat, prachtig geïllustreerd met afbeeldingen van Maria en bijbehorende bloemstukken.

Al eerder besteden we aandacht besteed aan 'Geen dag zonder Maria', wat aansluit bij de tentoonstelling 'Maria' in museum Catharijneconvent in Utrecht. Het boek is een reis door het jaar, waarbij de lezer elke dag wordt verrast door Maria: met een feest of legende, een gedicht of gebed, een Mariaverschijning, een lekker recept, een luchtig verhaal.

Ook recent verschenen is 'Maria' Dochter, Bruid en Moeder van het Woord van Emillio Grasso. Het boekje gaat in op de vraag welke plaats Maria heeft in ons geloofsleven.

Het boek 'Vieren met Maria' kan gebruikt worden voor vieringen met Maria, met teksten ter meditatie, gebeden, inleidingen en liedkeuzesuggesties.

Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment aan cd's over Maria, een selectie hieruit:

De cd's Marialiederen, volume één en twee. Elke cd bevat twaalf van de bekendste Marialiederen (koorzang), zowel Nederlandstalig als in het Latijn gezongen.

Op de cd's Maria in Brabant, deel I en II, staan samen bijna 40 Marialiedjes, gedichten en verhalen in Brabants dialect.

En op de cd 'Ave Maria' zingt Jeanne Verbeek uit Oirschot  24 bekende Marialiederen.bericht nr. 18799 :  geplaatst op 01-05-2017 en 134 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken