TERUG
Evenementen
Lezing Annemiek Schrijver op 9 mei
Johanneskerk
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-05-09)
Lezing Annemiek Schrijver op 9 mei
Annemiek Schrijver, onder andere bekend van het televisieprogramma ‘De Verwondering’ van de KRO/NCRV, komt naar Amersfoort voor de boeiende lezing ‘Wat kom jij hier in godsnaam doen?’
Schrijver: ,,Ik wil mensen laten zien dat ze met verwondering en ontroering kunnen gaan leven. We kunnen op zoek gaan naar onze innerlijke schat en vriendschap sluiten met onszelf. Misschien hebben we die verborgen schat een tijd over het hoofd, maar het is nooit te laat om schatgravertje te spelen.

 

Een parel blijft altijd een parel, of ‘ie nu achteloos in de modder ligt of opgepoetst in een vitrine wordt opgesteld. Het is tijd om onze parel op te poetsen. Deze schat wil aan het licht komen. Laten we in aandacht leven en zo de mens worden zoals we bedoeld zijn.”


Annemiek Schrijver gaat met haar toehoorders tijdens deze lezing op reis en laat hen inzien wat ze zelf in huis hebben wat hen tot een uniek wezen maakt.De bijeenkomst in de Johanneskerk start op dinsdag 9 mei om 20.00 uur. De avond duurt tot 22.00 uur. Entree: €5,-. Café Zin organiseert ieder jaar een aantal bijeenkomsten met een bepaald thema.

 

Zie voor meer informatie: www.johanneskerk.nl.  

 

 bericht nr. 18770 :  geplaatst op 22-04-2017 en 315 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken