TERUG
Kerk TV
Kerkomroep.nl lanceert nieuwe website voor volgen kerkdienst met liturgie
Org.Nederland
Kerkomroep.nl lanceert nieuwe website voor volgen kerkdienst met liturgie

Kerkomroep.nl lanceert nieuwe website voor volgen kerkdienst met liturgie

30-03-2017 door Kerkomroep.nl

Kerkomroep.nl lanceert op 31 maart 2017 een nieuwe website voor het volgen en terugkijken van kerkdiensten door heel Nederland. De nieuwe website is responsive, zodat ook op tablets en mobiele telefoons een kerkdienst goed kan worden gevolgd. Daarnaast is er een gratis app te downloaden met extra functies zoals locaties zoeken en pushnotificaties voor smartphonegebruikers.

Directeur ing. Daan van Heteren is in zijn nopjes met de nieuwe site. “Er zijn nu nog meer mogelijkheden voor mensen die om wat voor reden dan ook geen kerk kunnen bezoeken, toch een dienst mee te maken. Ik weet hoe belangrijk het kan zijn voor mensen om thuis op de bank deel uit te blijven maken van de zondagse dienst. Of om op je eigen tijd of moment een kerkdienst terug te kunnen kijken.”

Liturgie
De opgefriste site is niet alleen responsive, ook het gebruiksgemak is toegenomen. Daarnaast is er nu de mogelijkheid voor kerken om online de liturgie van de dienst zichtbaar te maken. “Een extra meerwaarde van de nieuwe site, die het gevoel van betrokkenheid nog eens vergroot” aldus de gedreven Van Heteren. “Met moderne technieken oude instanties van dienst zijn, dat vind ik het mooiste wat er is. Zeker als het om zoiets fundamenteels gaat als de verkondiging van het Woord.”

Jong en oud
De modernisering van de site wil niet zeggen dat Kerkomroep.nl zich nu alleen op jongeren zou richten. “Integendeel”, volgens Van Heteren. “Of je nu nog een luisterkastje hebt dat is aangesloten op een telefoonlijn of de nieuwste smartphone, wij zorgen ervoor dat iedereen overal en altijd zijn kerkdienst kan volgen. Wij zijn de enige partij in Nederland die van A tot Z – dus letterlijk vanuit de kerk tot in de huiskamer – alles onder één dak heeft om een kerk-uitzending te verzorgen.”

Beamteam
Kerkomroep.nl biedt meer dan alleen het platform waarop diensten kunnen worden uitgezonden en teruggekeken. “Wij faciliteren kerken niet alleen door het signaal vanuit de kerk via de site in de huiskamer te brengen. We hebben ook een helpdesk voor ondersteuningsvragen en houden geregeld kerkbeheerdersdagen waarop we mensen toerusten en inspireren. Daarbij richten we ons niet alleen op de kerkbeheerders maar bijvoorbeeld ook op beamteams, die steeds vaker bij ons aankloppen met vragen over het uitzenden van beeld en geluid.”

 Kerkomroep.nl lanceert nieuwe website voor volgen kerkdienst met liturgie

 

Zie:

www.kerkomroep.nl bericht nr. 18709 :  geplaatst op 31-03-2017 en 168 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken