TERUG
Evenementen
The Passion - It giet oan op 13 april
Org.Nederland
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-04-13)
The Passion - It giet oan oo 13 april
Ga naar www.thepassion.nl en kijk wat het beste bij uw gemeente past. Houd ook de Facebookpagina van The Passion in de gaten. Like deze pagina en blijf op de hoogte van alles wat er rondom The Passion gebeurt.
 • Poster The Passion
  Aangeven welke activiteiten uw gemeente rondom The Passion organiseert? Download de poster (A4) met uitsparing om eigen informatie toe te voegen.
 • Het Passion-spel
  Speciaal voor The Passion is er een spel gemaakt voor kerk, kring of gezin om n.a.v. The Passion met elkaar in gesprek te gaan. Het spel is gratis te printen (inclusief dobbelsteen!) De openhartige en inhoudelijke vragen uit verschillende categorieën, waaronder Judas, Pilatus en Jezus, zorgen hopelijk voor veel mooie gesprekken. Uitproberen? Je hebt alleen een printer en schaar nodig!
 • Omarm The Passion
  Draag het thema van The Passion zelf uit door het speciale armbandje met de tekst: ‘Love connects all, Share The Passion’! Bestel ‘m gratis op The Passion-website.
 • Placemat en onderzetters
  Hoe kun je het thema van The Passion 2017, Verbinding, beter toepassen dan bij het organiseren van een gezamenlijke maaltijd? Speciaal voor deze ‘avondmaaltijd’ kun je placemats en onderzetters printen met verschillende gespreksvragen die betrekking hebben op The Passion.
 • Lespakketten
  Op de website staan lespakketten en toolkits die te gebruiken zijn voor scholen, maar natuurlijk ook bruikbaar zijn voor de jeugd van de kerk. De input geeft handvatten om met jongeren in gesprek te gaan. Denk aan een nachtwake voor Pasen of een interactieve voorstelling.
 • The Passion-achtergrond en twibbon
  Fan van The Passion? Laat het zien door de achtergronden die gemaakt zijn voor de mobiele telefoon of Facebook-profiel. Of voeg de twibbon toe aan uw profiel-foto.
 • Inspiratie opdoen?
  Met uw gemeente ook een evenement rondom The Passion organiseren, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Op de Passion-website vindt u verschillende activiteiten die kerken door heel Nederland organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het samen bekijken van The Passion of het organiseren van een ‘after-Passion’.
 • Digitaal meelopen
  Kunt u niet bij de processie van The Passion op 13 april aanwezig zijn, maar wilt u toch uw steun betuigen? Loop dan mee met de virtuele online processie. Via The Passion-website kunt u zich een paar dagen voor Witte Donderdag aanmelden. Door uw persoonlijke getuigenis te delen kunt u laten zien waarom u meeloopt.
 
 


bericht nr. 18631 :  geplaatst op 13-03-2017 en 308 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken