TERUG
Evenementen
Kerkenbeurs in Utrecht: actueel en breed.
Org.Nederland
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-03-17, 2017-03-18)
Kerkenbeurs in Utrecht: actueel en breed.
Op 17 en 18 maart 2017 organiseert Helderblauw uit Barneveld de zesde editie van de Kerkenbeurs, facilitaire vakbeurs voor kerken. Kerkenbeurs is de nieuwe naam voor Kerk & Gemeente zoals de beurs tot vorig jaar heette.


 

Met ongeveer 100 exposanten en ca. 30 workshops en masterclasses richt Kerkenbeurs zich op kerkelijk beheerders en bestuurdersMet onderwerpen als bouw, restauratie, beeld & geluid, coaching, inrichting, veiligheid etc.

 

Directeur Marco van de Wetering: “Kerken sluiten niet alleen maar. Het gros van de kerkgebouwen in Nederland is op zondag gewoon in gebruik! Daarvoor wordt enorm veel werk verzet alleen al op het gebied van onderhoud en beheer. Dat bewijst de blijvende belangstelling van bedrijven, waaronder ook nieuwe exposanten.”

 

Belangrijk thema is ‘Energiebeheer’. Kosten besparen staat centraal, maar ook krijgen kerken steeds meer oog voor duurzaamheid. ‘Kerkelijke communicatie’ is een ander belangrijk onderwerp, onderstreept door de presentatie van een nieuw boek daarover.

 

Op vrijdag zullen Mgr. Gerard de Korte en Ds. Gerrit de Fijtereveneens een nieuw boek van de Stichting Kerkelijk Waardebeheer in ontvangst nemen. 

 

Kerkenbeurs Nederland 2017 vindt plaats op 17 en 18 maart 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

 

www.kerkenbeurs.nl

 

 bericht nr. 18557 :  geplaatst op 25-02-2017 en 204 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken