TERUG
Bijzondere vieringen
Karnavalsmis: "Rock"vast in St,Josephkerk
St Joseph
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-02-25)
Karnavalsmis: "Rock"vast in St,Josephkerk
Hooglanderveen/'t Turfgat - Na een zeer mooie 11de karnavalsmis mogen we toch wel zeggen dat de feestelijke viering onmiskenbaar als een rots staat. Een hoeksteen in het karnavalsweekend welke door velen als keigoed wordt ervaren. Er kan gesteld worden dat er een steen verlegd is. 't Turfgat heeft laten zien dat je geloven op een zeer feestelijke en uitgedoste manier kunt beleven. Het heeft een beetje "Rock en Roll" gekregen, zonder de rotsvaste waarde van de eucharistie te verliezen.

Ook in 2017 zullen de de Veenvocals en de Turfstampers de mis van Pastoor Tuan muzikaal omlijsten. Aan iedereen het verzoek om weer verkleed te komen , want dat draagt bij aan het unieke karakter van de karnavalsmis. Het is uiteraard niet verplicht want iedereen moet zich prettig voelen in onze St. Josephkerk. De kerkgemeenschap kenmerkt zich door een open houding voor jong, oud en juist ook voor diegene die niet of nauwelijks de kerk bezoekt is dit een mooie gelegenheid om (weer) eens gast te zijn. Iedereen is welkom!

Uiteraard zijn de hoogheid van De Keuters, Prins Bil met zijn gevolg, de Raad van Elf en Jongerenraad weer ere gasten. Vandaar dat ook in het verlengde van zijn motto: "Met de ro(c)k omhoog", gekozen is voor het thema: "Rock"vast.

Iedereen is dus welkom op zaterdag 25 februari 2017, de viering begint om 19.30 uur na afloop is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee en limonade nog even na te praten, waarna iedereen zich gezegend in het karnavalsgewoel kan storten.bericht nr. 18541 :  geplaatst op 21-02-2017 en 253 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken