TERUG
Kerkmuziek
Kerktheaterconcert over Bijbelse broedertwisten
St Joseph
Kerktheaterconcert over Bijbelse broedertwisten
Een bijzondere Open Zondag op 5 maart in de St. Josephkerk. De Barneveldse band Nobuts speelt 'Zeven Sloten - kerk, theater, muziek'.

In 'Zeven Sloten' word je aan de hand van live muziek, verhalende teksten en projecties door Nobuts meegenomen in het verhaal, waarin twee broers en één vader centraal staan. 'Zeven Sloten' gaat over broedertwisten en vooral over hoe onnodig die zijn.

De bijbel staat er vol mee, denk aan Jacob en Ezau, Kain en Abel en natuurlijk het verhaal van de verloren zoon. "We hebben allemaal twisten om ons heen", zegt Nico Knibbe van de oecumenische band, "en dan is het bevrijdend te horen dat het ook kleinmenselijk is."

Door de muziek, teksten en beelden wordt het jouw eigen verhaal. En dat binnen een uur. Het kerk-theater-muziekstuk 'Zeven Sloten' is indrukwekkend, confronterend en vooral troostend. Nobuts geeft dit theaterconcert op 5 maart om 11.00 uur in de St. Josephkerk aan de Van Tuyllstraat 27 in Hooglanderveen.

De toegang is gratis, collecte na afloop. Informatie op www.stjoseph-olva.nl en www.nobuts.nl.

 

Parkeerruimte nabij de kerk, openbaar vervoer: station Amersfoort-Vathorst / Syntusbus 103. bericht nr. 18528 :  geplaatst op 17-02-2017 en 222 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken