TERUG
Kerkconcert
De Passion met ‘PASSIE’ Op zondag 2 april a.s. om 15:00 zal in de St. Martinuske
Martinus
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2017-04-02)
De Passion met ‘PASSIE’
Op zondag 2 april a.s. om 15:00 zal in de St. Martinuskerk Pieter Jan Leusink Bachs Matthäus Passion dirigeren. Dit deed hij inmiddels al meer dan 350 keer.

Op zondag 2 april a.s. om 15:00 zal in de St. Martinuskerk Pieter Jan Leusink Bachs Matthäus Passion dirigeren. Dit deed hij inmiddels al meer dan 350 keer. 

 

 

Zijn grote drijfveer is steeds verder in de ziel van de compositie door te dringen. Ook in 2017 kunt u vertrouwen op uitvoeringen die speciaal zullen zijn waarbij het verhaal van de Matthäus Passion duidelijk hoorbaar en voelbaar is. De uitvoeringen kunnen met recht authentiek worden genoemd mede door de gebruikmaking van instrumenten uit Bachs tijd.

 

 

De Matthäus Passion zal uitgevoerd worden door The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Verder zijn de solisten op deze middag Robert luts Evangelist | Henk van Heijnsbergen Christus | Olga Zinovieva Sopraan Sytse Buwalda Altus | Martinus Leusink Tenor | Jasper Schweppe Bas | Thilo Dahlmann Bas

 


Voor de parochianen van onze parochie is er een speciale prijs voor deze uitvoering. Normaal is de kaartprijs € 80,- en nu voor € 35,- . Dit is exclusief € 6,- administratiekosten.

De kaarten zijn op twee manieren te bestellen.

Via het internetadres van Pieter Jan Leusink. Klik dan hier en gebruik actiecode:dk77
Telefonisch: 0900 – 8191 (45 cpm) (actiecode dk77)

 

 

 bericht nr. 18419 :  geplaatst op 23-01-2017 en 407 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken