TERUG
Evenementen
Deel je nieuws Adverteren Opnieuw kerstshow van de Doorbrekers (video)
DoorBrekers
Opnieuw kerstshow van de Doorbrekers (video)
De grote evangelische gemeente DoorBrekers, gevestigd in onder meer Barneveld en Amersfoort, organiseert opnieuw een kersttour

AMERSFOORT . Ook in Amersfoort komt een show. ,,Het programma zit vol met kerstmuziek, dans, een spannend kerstverhaal en de geweldige boodschap van Kerst", aldus Peter Paauwe van de christelijke gemeente. ooit aan de wereld is gegeven. En dat laten we zien in onze Kerstshows", aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers.

,,Het Creative Team van DoorBrekers is al maanden bezig om een moderne Kerstproductie neer te zetten dat leuk is voor de hele familie." Vorig jaar trok de kersttour van DoorBrekers duizenden mensen. Dit jaar is er nog meer plaats nu de tour van vier naar acht shows is uitgebreid. Paauwe: ,,Door het toevoegen van extra shows en de grote capaciteit van het nieuwe gebouw de Midden Nederland Hallen in Barneveld kunnen nog meer mensen hun Kerst goed beginnen." 

 

DoorBrekers is een moderne kerk die de traditionele boodschap vertelt in een taal van deze tijd.

 

De kerstshows zijn op vier locaties in Nederland, in Amersfoort (zaterdag 17 december), Zwolle (zondag 18 december), Goes (vrijdag 23 december) en in Barneveld (zaterdag 24 december).

Op elke locatie zijn er shows om 17:00 uur en om 19:30 uur


bron: De Stad Amersfoort uitgave: 14 dec 2016
bericht nr. 18293 :  geplaatst op 14-12-2016 en 194 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken