TERUG
Kerkdiensten
Jeugddienst bij Kruispunt
Kruispunt Vathorst
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2014-09-07)
Jeugddienst bij Kruispunt
AMERSFOORT - Elke twee maanden organiseert Kruispunt Gemeente Vathorst een jeugddienst. Dit is een dienst die speciaal door jongeren wordt georganiseerd in de wijk Vathorst. Zondag 7 september is het weer zo ver.


Foto: Kruispunt

 

Sinds anderhalf jaar vinden deze jeugddiensten plaats voor tieners en jongvolwassenen, vrienden en belangstellenden. Rond een wisselend thema dat jongeren aanspreekt, wordt elke dienst weer anders ingevuld. Naast een inspirerende spreker zijn er regelmatig ervaringsdeskundigen die geïnterviewd worden. De dienst wordt begeleid door een jonge band met twee zangeressen.

Iedere dienst staat er een thema centraal. Voorbeeld van thema’s zijn Quality time, Sex, Stilte, Under Construction en Helden. Tijdens het thema Helden was ervaringsdeskundige Maurice Deelen te gast, Hij heeft meerdere olympische plakken gewonnen op de Paralympische Spelen van 2012. Als held vertelde hij ‘Geef nooit op, denk niet aan je onmogelijkheden, maar aan je mogelijkheden’.
Op zondag 7 september staat het thema ‘THE BIG DEAL: heb jij ook niks meer nodig in je leven?’ centraal. Dit gaat over: wat heb je nog meer nodig als je al vrienden, een smartphone en een laptop hebt? Wat moet ik verder nog? Geloven? Iemand die voor mij betaalt? Iemand die voor mij sterft? Wat moet ik daarmee?

Meer informatie: www.kruispuntvathorst.nl.

 bericht nr. 15712 :  geplaatst op 06-09-2014 en 1187 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken