TERUG
Evenementen
Symposium 28 september 2013 in Nijkerk
Symposium 28 september 2013 in Nijkerk


 

 

 

 600 jaar religiegeschiedenis in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Unieke zonnige kerkendag

We zien met dankbaarheid terug op de zeer geslaagde kerkendag van 8 juni 2013. Op onze website www.sksknijkerk.nl kunt u daar het nodige over lezen en zien (2 filmimpressies vindt u daar). We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Zijn we heel blij mee. Een paar willen we er doorgeven: . ‘Na deze dag kijken we voortaan anders naar elkaar’, aldus de St. Paulusgeloofsgemeenschap in Hoevelaken. Een andere vanuit de Hersteld Hervormde Kerk in Nijkerk: Het was een mooie geestelijke dag, met dankbaarheid aan God mogen we hierop terug zien! We sluiten ons bij deze reacties van harte aan.

Symposium 28 september 2013

Kom en beleef het mee!

Weet u dat:

Dit symposium wordt gehouden in de Fontein, ds. Kuypersstraat 2. De kerk open is vanaf 9.30 uur en het programma uit een morgen- en een middaggedeelte bestaat.

Verbinding en ontmoeting belangrijke thema’s voor dit symposium zijn. 

 

 

Iedereen op dit symposium welkom is. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website of rechtstreeks bij de secretaris van SKS per email (sksnijkerk@gmail.com) dan wel telefonisch (033-2451366).

De kosten voor de inschrijving voor de gehele dag € 20,00 (incl. lunch) en voor de middag € 10,00 bedragen. Koffie, thee e.d. zijn inbegrepen.

In het morgengedeelte het omkeerboek Heilig Nijkerk en Hemels Hoevelaken over 600 jaar religiegeschiedenis van Nijkerk (incl. Driedorp en Nijkerkerveen) en Hoevelaken wordt gepresenteerd door de schrijvers Fred van Lieburg en John Exalto. Dit prachtige boek is ook te koop voor € 15,00.

Aansluitend dit omkeerboek aan de vertegenwoordigers van de 18 aan de kerkendag deelgenomen kerken wordt uitgereikt

Vervolgens de DVD van de kerkendag wordt vertoond.

Om 12 uur er ruimte is voor ontmoeting en de lunch. Om 12.30 uur het prachtige Skrabl-orgel wordt bespeeld.

Er vanaf 13 uur onder leiding van Tijs van de Brink er een boeiend debat is met verschillende gerenommeerde sprekers over het christelijk geloof in Nijkerk nu en straks

Ds T.C.Verhoef om rond 15.15 uur een meditatief moment verzorgt.

De sluiting om 15.30 uur plaatsvindt, waarna onder het genot van een drankje en een hapje deze dag nabesproken kan worden

 

Kom ook naar het SKS-symposium  op 28 september 2013 in Nijkerk! bericht nr. 14596 :  geplaatst op 29-08-2013 en 1052 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken