TERUG
Kerkgebouw
Nieuwe kerk: DoorBrekers
DoorBrekers
Nieuwe kerk: DoorBrekers
OOSTERENK - DoorBrekers, de kerk die acht jaar geleden van start ging in Barneveld, slaat de vleugels uit naar Zwolle. Donderdag 27 juni is de eerste bijeenkomst in Theater Landstede, aan het Dokterspad 2.


Een bijeenkomst van DoorBrekers in Barneveld.
Een bijeenkomst van DoorBrekers in
Barneveld.
Eigen foto

Tijdens deze avond worden alle belangstellenden tussen 19.30 en 21.30 uur bijgepraat over de plannen in de regio Zwolle. Verder is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en kunnen aanwezigen kennis maken met de leiders van de gemeente en andere Zwollenaren die betrokken willen raken bij DoorBrekers. 
DoorBrekers start na de zomer met tweewekelijkse samenkomsten op donderdagavond. Deze bijeenkomsten zullen in het teken staan van onderwijs, worship en connectie. Bedoeling is dat op termijn ook diensten op zondag gehouden zullen worden. 
DoorBrekers besloot eerder dit voorjaar om de vleugels uit te slaan. De samenkomsten in Barneveld en Amersfoort worden uitgebreid met locaties in de regio Zeeland en de regio Zwolle. ,”De tijd is rijp om nieuwe stappen te zetten’’, aldus voorganger Peter Paauwe. 
”In de regio Zwolle is al enkele jaren een flinke groep mensen die gecommitteerd is aan DoorBrekers en elke zondag de gang naar Barneveld of Amersfoort maakt. Dat betekent dat we een mooie kerngroep hebben om in deze regio nieuwe stappen te zetten.”
Meer informatie voor wie betrokken wil zijn bij de nieuwe locaties is te vinden op

www.doorbrekers.nlbericht nr. 14454 :  geplaatst op 27-06-2013 en 1060 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken