TERUG
Bijzondere vieringen
Voedselbank Immanuelgemeente geeft Kerstfeest voor haar clienten
pg ImmanuŽl
(Data in de agenda die zijn verlopen: 2012-12-25)
Voedselbank Immanuelgemeente geeft Kerstfeest voor haar clienten
Zatererdag 22 december is er Kerstfeest voor de clienten van de voedselbank van de Immanuelgemeente in de Kraanvogelstraat nr. 1

Door: Pinkstergemeente Immanuel Amersfoort 

.

Op het programma staan o.a.: muziek, zang, declamatie, getuigenissen, korte prediking, optredens van JCN-band en The Jordan River Singers. Daarna lopend (wereld)buffet: Chinees/Indisch – Marokkaans - Surinaams - Afghaans en Italiaans eten. Natuurlijk wordt er ook koffie/thee/fris geserveerd. Neem gerust je vrienden /kennissen mee. Mail wel met hoevelen je komt naar: info@prismay.nl in verband met de catering. Deur open 17.30 uur; Aanvang 18.00 uur. Tot 21.00 uur. Iedereen welkom!

Op maandagavond 24 december is er tevens een inspirerende Kerstnachtdienst. De zaal is aangekleed in kerstsfeer en we zingen zowel oude maar ook nieuwe kerstliederen. Daarnaast is er een korte overdenking over de geboorte van Christus. Aanvang 20.30 uur. Iedereen welkom!

Tenslotte is er op dinsdag 25 december een bijzondere Kerstontmoeting-voor-iedereenOm 10.30 uur begint een bijzondere kerstontmoeting. We beginnen met koffie en iets erbij. Na het zingen van enkele kerstliederen zijn er bijdragen van diverse personen, zoals een verhaal, een lied, een gedicht. Ook leveren de kinderen van de zondagsschool een bijdrage. Rond 12 uur gaan we met elkaar gezellig eten. De gemeenteleden hebben diverse hapjes en soep voorbereid. iedereen welkom!

Heb je zin om te komen? Iedereen is van harte welkom. Immanuelgemeente, Kraanvogelstraat 1, Amersfoort.
 

 


bron: De Stad Amersfoort uitgave: 15 dec 2012
bericht nr. 13809 :  geplaatst op 15-12-2012 en 1163 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken