TERUG
Evenementen
SKIN viert vijftienjarig jubileum
SKIN

SKIN viert vijftienjarig jubileum
De landelijke vereniging van internationale en migrantenkerken Samen Kerk in Nederland (SKIN) viert dit jaar haar vijftienjarig bestaan. Op zaterdag 13 oktober organiseren de lidkerken van SKIN een feestelijke jubileumviering. "Wij zijn dankbaar voor alle zegeningen in de voorbije jaren, en gaan met vertrouwen verder", laat voorzitter ds. Rho´nde Mijnals-Doth weten.


15 jaar SKIN

SKIN geniet steeds meer bekendheid sinds haar oprichting in 1997. Internationale kerken en migrantenkerken hebben in SKIN een landelijk gezicht en een aanspreekpunt gekregen. Namens haar lidkerken functioneert SKIN als gesprekspartner voor onder meer de autochtone kerken, maatschappelijke organisaties en de overheid. Het samen delen en vieren van het christelijk geloof staat centraal bij de vereniging. De verscheidenheid in taal, cultuur en kerkelijke traditie wordt hierbij ervaren als verrijkend.

SKIN wil de verbondenheid tussen medechristenen bevorderen. De titel van het strategisch beleidsplan 2012-2015, 'Diversiteit – Verbondenheid – Participatie', verwoordt de rode draad van het beleid.

De viering van het vijftienjarig jubileum van SKIN vindt plaats op zaterdag 13 oktober. Het programma begint om 13.00 uur met een dankdienst, gevolgd door een viering om 15.00 uur. De locatie is het RCCG Jesus House for All Nations, Hettenheuvelweg 18, Amsterdam Zuid-Oost. 

Bron: SKIN/Christelijknieuws.nl


Zie ook SKIN: Samen Kerk in Nederland/Migrantenkerken

bericht nr. 13497 :  geplaatst op 10-10-2012 en 694 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken