TERUG
Diaconaat
Diaconale nieuwsbrief nr. 2 maart 2011 is verschenen
rkamersfoort

Diaconale nieuwsbrief nr. 2 maart 2011 is verschenenBeste mensen,

Hierbij ontvangt u de tweede Diaconale Nieuwsbrief van de Onze Lieve Vrouw van Amersfoortparochie. U ontvangt deze omdat u bij mij bekend bent als iemand die zich betrokken voelt en weet bij diaconie, zorg voor kwetsbare mensen en caritas in en vanuit de parochie. Sommigen van u maken deel uit van een MOV-groep, anderen hebben deel uitgemaakt van een PCI, derden zijn betrokken bij een van de inloophuizen, weer anderen lopen warm voor seniorenpastoraat of bezoekwerk, enzovoort, enzovoort.
 
Ik stuur dit e-mailbericht ook aan mensen die niet tot de OLV van Amersfoortparochie behoren, maar wel geïnteresseerd zijn in wat wij in en vanuit de parochie doen. Het kan zijn dat u tot deze groep mensen behoort.
 
Als profielhouder diaconie wil ik met deze nieuwsbrief mensen als u op de hoogte houden – voor zover u er al niet zelf bij betrokken bent! – van wat er op het diaconale vlak in de parochie en in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen gebeurt, is gebeurd of gaat gebeuren. Dat diaconale veld is natuurlijk heel breed en misschien is niet alles voor u interessant, maar hopelijk zit er wel iets bij dat u interesseert, raakt, verwondert, inspireert en/of vreugde brengt. Voor wie meer wil weten zitten er in de brief verwijzingen naar websites die u kunt aanklikken, zogenaamd 'hyperlinks'. Het is een nog langere Nieuwsbrief geworden dan de vorige keer. Ik streef naar een kortere Nieuwsbrief, o.a. door meer gebruik te maken van verwijzingen naar de website. Voor de duidelijkheid: er wordt van u niets anders verwacht dan tot u te nemen wat u interesseert.
 
Mijn bedoeling is om deze nieuwsbrief twee tot vier keer per jaar te laten verschijnen. Gaandeweg ontdek ik dan ook hoe deze nieuwsbrief zich kan gaan verhouden tot de diaconiepagina die inmiddels op de website van de parochie staat . Ik stel het op prijs als u me, als u wilt, laat weten wat u ervan vindt. Mocht u na een paar keer de nieuwsbrief niet langer wensen te ontvangen, laat me dat dan alstublieft weten, dan zorg ik dat u er geen meer ontvangt.
 
Ik wens u ten slotte een inspirerende voortzetting van de Veertigdagentijd toe en een goede voorbereiding op Pasen!
 
Vriendelijke groeten,
Guus Timmerman
 
 
 


bericht nr. 11561 :  geplaatst op 24-03-2011 en 1973 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken