TERUG
Kerkopbouw
Beluister John Bernard op radio KIK
rkamersfoort

Beluister John Bernard op radio KIK
Op zondag 10 oktober sprak John Bernard, afgetreden vice-voorzitter van de Franciscus Xaverius, met Irene Vriens, de vicevoorzitter van het bestuur van de parochie Onze Lieve Vrouw. Zij zullen ze het hebben over doelstellingen, orthodoxie en eigen identiteit van de samengevoegde parochies.


Radio KIK is de oecumenische radiozender in de stad. Deze zender die staat onder auspiiciën van de Raad van Kerken brengt veel nieuws over religieuze, levensbeschouwelijke, spirituele en sociale onderwerpen. Gasten die worden geïnterviewd illustreren hun verhaal met zelf uitgekozen muziek.

Radio KIK heeft een als het ware ingebouwde 'uitzending gemist', een uitzending blijft acht weken beschikbaar om nog eens terug te luisteren op www.radiokik.nl. Hier zijn ook agendapunten en adressen te vinden over de behandelde onderwerpen.

KIK wordt op zondagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur uitgezonden, met een herhaling op de maandag van 15.00 tot 16.00 uur.

Radiokik zendt uit op 87.5 FM op de kabel alwaar we te gast zijn bij Golfbrekerradio. U hoort alle programma's ook op het internet via website RadioKIK.

Kerken in Keistad is een programma van de Raad van Kerken Amersfoort.

 

 

 bericht nr. 10866 :  geplaatst op 06-10-2010 en 1780 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken