TERUG
Toneel, zang, dans
Zingen in Vathorst voor iedereen
Amersfoort Noord (PKN)

Zingen in Vathorst voor iedereen
HOOGLANDERVEEN - Zaterdagavond 24 april vindt in sporthal De Dissel de tweede editie van 'Zingen in Vathorst' plaats, een laagdrempelige Praise-avond voor jong en oud!De eerste Praiseavond (op 30 januari jl.) was een zeer geslaagd evenement met een groot aantal bezoekers, waardoor de verwachtingen voor 24 april ook weer hooggespannen zijn! Het thema is dit keer 'Jezus leeft echt!'. Het programma bestaat uit een gevarieerde mix van zang, dans en gebed. Er speelt een geöliede band met veel nieuwe en jonge muzikale talenten uit de drie kerken. De (korte) toespraak komt dit keer van ds. Ron van der Spoel, pastor in Vathorst en zelf ook bewoner van deze nieuwste wijk van Amersfoort.
Het muzikale evenement is een initiatief van drie kerken in Vathorst: de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Volle Evangeliegemeente Perspectief en Kruispunt.

Doel van 'Zingen in Vathorst' is het als christenen zichtbaar en missionair (voor iedereen!) in de wijk aanwezig zijn. Wie is God, wat betekent Hij voor jou en mij en wie wil Hij voor je zijn als je Hem misschien nog helemaal niet kent? Het idee voor 'Zingen in Vathorst' is ongeveer een jaar geleden ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle samenwerking tussen de participerende kerken.

De initiafnemers hopen dat veel mensen de weg naar De Dissel in Hooglanderveen (Van Tuyllstraat 36) weten te vinden. 'De sfeer is geweldig en we moedigen iedereen dan ook aan zijn of haar buren, vrienden en/of familie mee te nemen', aldus een van de organisatoren. 'Iedereen is meer dan welkom. Niets mooiers dan samen God groot maken en laten zien dat Hij echt leeft!'.

Zingen in Vathorst' begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.


Kijk voor meer informatie ook op de website: www.zingeninvathorst.nl.bericht nr. 10368 :  geplaatst op 23-04-2010 en 991 maal gelezen


Geen gerelateerde berichten
Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken